keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

kaksi tomaattia ja nyt näyttää hyvältä, kevät tulossa

noniin , tilanne on melkoisen kutkuttava, hyvää satoa siis luvassa:)

Tunnelma lupailee hyvää satoa :)

alkutunnelmia ja makupaloja Kähärin tontilta.


Lumet jo sulaavat hyvää vauhtia. Pihamaalla olevat kalusteet tulevat esille. Sisätiloissa kova kevätsiivous käynnissä ja pientä aktiviteettia? jo havaittavissa.

Kähärin Isäntä puheli "kaksi tomaattia" viikkopalaverissa sitruunapuusta ja joistain muista hienouksista, ( ja käytti vielä kaiken lisäksi hienoja termejä), josta ehkä sitten kuullaan myöhemmin. Jutut on alussa aina suuret lajissa kun lajissa. Toki Kähärin porukka on kyllä tottunut hyviin suorituksiin asioissaan että saas nähdä...

Lähettipojat ja sisko keskittyy nyt vaan kyllä ihan perusjuttuihin :)  (ainakin näin alkuus)Alkutunnelmia siitä toisesta paikasta...

Lähettipoikien ja siskon työmaa on hiukan eri vaiheessa :)   Kuva ehkä kertoo riittävästi tilanteesta.

ihan pientä laittoa vailla :)
Ja  koska leikki on tietenkin kaukana tässäkin puuhassa niin lähettiporukalla on kaksi salaista asetta  heti kättelyssä, kummankaan olemassaolosta ei ollut edes tietoa ennen tätä päivää :)


Smurffibiisejä sopivalla volyymillä "gettoblasterista"!


Mustaa ryssää tomaatin muodossa, sponsored by Terhi

Erikoisapuvälineiden osalta niin tällä toisella on "takuuvarma" kasvua edistävä vaikutus ja tämän toinen...niin katsotaan että kasvaako ollenkaan ensiksi niin kommentoidaan kyllä sitten :)


Eiku peräkärryn kanssa lähimpää Rautakauppaan ( tässä olis sponssin paikka) työkaluja ja tarvikkeita hakemaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

saa kommentoida :)